آشنایی با انواع روکش درب

درب ضد سرقت » مقالات » آشنایی با انواع روکش درب

روکش درب به عنوان یک لایه‌ی محافظ و تزئینی، نقشی مهم در افزایش زیبایی و دوام درب‌ها دارد. انتخاب روکش مناسب نه تنها به جذابیت بصری درب کمک می‌کند، بلکه می‌تواند مقاومت درب در برابر عوامل خارجی را نیز افزایش دهد. در این مقاله به معرفی انواع مختلف روکش درب می‌پردازیم و به شما کمک می‌کنیم بهترین گزینه را برای نیازهای خود انتخاب کنید.

 

 

آشنایی با انواع روکش درب - دُرناب

انواع روکش درب موجود در بازار:

روکش های درب از انواع و مدل های بسیار زیادی تشکیل شده اند که ما با بررسی های ویژه خود 7 مورد از با کیفیت ترین و معروف ترین این مدل ها را برای شما انتخاب کرده ایم:

 

انواع روکش درب - درناب

 

1- روکش راش:

این روکش از جنس چوب راش است و به دلیل رنگ خاص، بافت یکنواخت و مقاومت بالایی که دارد به یکی از محبوب‌ترین و باکیفیت‌ترین روکش‌های چوبی تبدیل شده است.

سطح ظاهری روکش راش سفید بوده اما عمق آن زرد رنگ و متمایل به قهوه ای است. همین موضوع باعث می شود تا در هنگام پاشیدن برخی رنگ ها بر روی این روکش چوب، جلوه خوب و قابل قبولی را نداشته باشد.

درب ضد سرقت کلاسیک

2- روکش بلوط:

روکش بلوط که به عنوان یکی از جذاب ترین و زنده‌ترین روکش ها شناخته می شود، دارای دو نوع پر رگه و کم رگه است که انتخاب آن، تماما به سلیقه شخصی خریداران بستگی دارد.

روکش بلوط دارای خاصیت رنگ پذیری بالا و قابل قبولی دارد و از آن جهت که این نوع روکش به دو دسته سفید و قرمز تقسیم می شود، بلوط نوع سفید، پراستفاده تر و جذاب تر است.

درب ضد سرقت مدرن

3- روکش گردو:

روکش گردو یکی دیگر از انواع روکش است که خاصیت رنگ پذیری ویژه و قابل توجهی دارد.  ذات اصلی رنگ این روکش، قهوه ای روشن است و هنگامی که این روکش در مقابل آفتاب قرار می گیرد، رنگ آن روشن‌تر و شفاف تر می شود که همین موضوع از جمله ویژگی های خاص و انحصاری این روکش است.

روکش چوب گردو به عنوان یکی از صیقلی ترین و شفاف ترین روکش های چوب است که رگه ها و گره های یکسان آن، سبب جذابیت و جلوه دو چندان آن می شود.

یکی دیگر از ویژگی هایی که روکش گردو را نسبت به دیگر رقیبانش متمایز می کند، مقاومت آن در برابر نفوذ عوامل بیرونی طبیعی است.درب ضد سرقت مدرن

4- روکش ترموود:

روکش ترموود از دیگر روکش های دسته بندی درب لابی شناخته می شود و از آن جهت مورد توجه کاربران و خریداران است که یکی از معدود چوب هایی است که خاصیت ضد آبی دارد و می توان از آن در فضاهای بیرونی نیز استفاده کرد.

دلیل اینکه روکش های ترموود در میان دیگر روکش های درب جایگاه ویژه ای دارد این است که روکش ترموود با قرار گرفتن در معرض دما و حرارت بالا سبب می شود تا تمامی رطوبت و رزینی که داخل چوب قرار دارد، خشک شده و تنها دلیل ضد آب بودن این چوب نیز همین موضوع می باشد.

یکی از ویژگی هایی که درب ضد سرقت را متمایز می کند، استفاده طراحان و معماران حرفه ای در طراحی نماهای خارجی یا داخلی منزل با استفاده از چوب ترمووود است.

به همین منظور بخش قابل توجهی از مشتریان در میان انواع روکش درب، این روکش را برای خرید خود، نهایی می کنند.

درب ضد سرقت مدرن

5- روکش شیشه ای:

نام یکی دیگر از دسته بندی های انواع روکش های درب که در میان محصولات گروه دُرناب نیز به تعداد زیاد دیده می شود، طرح ها و مدل های مختلف روکش شیشه ای است.

این روکش ها در نگاه اول، برای خریداران ناامن و ترسناک دیده می شود. اما با معرفی و توضیح اطلاعاتی که هنگام خرید به مشتریان ارائه می شود، سبب شده تا افرادی که به دنبال کار های خاص و لوکس میگردند، این روکش ها را انتخاب کنند. شیشه ای که عموما در محصولات این شرکت به کار می رود، شیشه 8 میلی سکوریت پشت چاپ دار است.

درب ضد سرقت مدرن

6- روکش های ام دی اف(MDF) با رنگ پوششی:

روکش ام دی اف (MDF) با رنگ پوششی که نام یکی دیگر از انواع روکش درب است، به عنوان یکی از پر فروش ترین انواع روکش، شناخته می شود.

دلیل این موضوع نیز آن است که این روکش علاوه بر زیبایی و خاص بودن در عین سادگی، قیمت به مراتب کمتری را نسبت به دیگر محصولات شاخه خود دارد.

مجموعه دُرناب، رنگ پوششی پلی یورتان را به عنوان رنگ مورد نظر خود انتخاب کرده است. چرا که این رنگ دارای کیفیت و مقاومت به مراتب بالاتری نسبت به دیگر رنگ های کار شده دارد، اگر چه رنگ پلی استر نیز دارای کیفیت یکسان و قابل قبولی نیز می باشد.

یکی از ویژگی هایی که تنها مخصوص ام دی اف های رنگ پوششی است و در انواع روکش درب وجود ندارد ، طرح ها و مدل های مختلف سی ان سی، بر اساس سلیقه و انتخاب خریداران است. به این صورت که شما این اختیار را خواهید داشت تا تمامی درب ها را با یک طرح و رنگ سفارش دهید.

 

درب ضد سرقت مدرن

7- روکش پی وی سی (روکش pvc):

و اما آخرین نوع روکشی که میخواهیم به شما معرفی کنیم روکش پی وی سی (روکش pvc) می باشند. روکش های pvc دارای تنوع بسیارزیادی هستند. این تنوع تا حدی ادامه دارد که خریدار قصد داشته باشد تا به میزان کمتری هزینه کند. اما از مدل های مختلف روکش چوب خوشش آمده باشد، در میان مدل های مختلف روکش پی وی سی، طرح های گوناگونی قرار دارد که تماما مشابه این مدل های می باشد.

یکی از ویژگی های مهم و قابل توجه در روکش پی وی سی که در دیگر انواع روکش درب به میزان کمتری دیده می شود، مقاومت بالا در برابر ضربات و خط و خش های احتمالی است.

به طور مثال اگر بر روی روکش های چوب کلید کشیده شود، روی روکش درب، این خط افتادگی کاملا واضح و مشخص است. اما اگر همچین موضوعی بر روی روکش پی وی سی اتفاق بیافتد، به هیچ عنوان قابل مشاهده و دیده شدن نمی باشد.

درب ضد سرقت ارزان

 

چرا باید از روکش های چوبی استفاده کنیم؟

دلیل اصلی استفاده از روکش چوب به جای استفاده از چوب های طبیعی، قیمت نسبتا بالا و قابل توجه چوب های طبیعی است.

این موضوع سبب شده است تا از روکش چوب های مختلفی همچون راش، گردو، بلوط و دیگر موارد به جای چوب های طبیعی استفاده کنند.

استفاده از روکش چوب های طبیعی از لحاظ ظاهری، تفاوت قابل توجه و چشمگیری را با چوب های طبیعی ندارد. این موضوع یکی از مواردی است که بخش قابل توجهی از مشتریان را متمایل به خرید درب ضد سرقت به عنوان جایگزین درب تمام چوب می کند.

اما پیش از معرفی انواع روکش درب، توجه به این نکته که روکش درب هیچگونه تاثیری در امنیت درب نداشته و تنها سبب زیبایی و جذابیت دو چندان درب می شود، خالی از لطف نیست.

دلیل اشاره به این موضوع در این محتوا این است که بخش قابل توجهی از خریداران هنگام مراجعه و به شوروم مرکزی یا تماس تلفنی، موضوع روکش درب را مهم تر و اساسی تر موضوع امنیت و کیفیت می‌دانند.

 

روکش درب - درناب

 

مزایای استفاده از روکش درب:

  • افزایش طول عمر درب: روکش‌ها به عنوان یک لایه محافظ بر روی سطح درب عمل می‌کنند و از آسیب‌های محیطی، خط و خش و ضربه جلوگیری می‌کنند.
  • زیبایی ظاهری: روکش‌های درب در انواع مختلفی از طرح‌ها و رنگ‌ها عرضه می‌شوند و امکان طراحی شخصی‌سازی شده‌ای را فراهم می‌کنند که می‌تواند مطابق با سلیقه و نیازهای هر فرد باشد.
  • مقاومت در برابر شرایط محیطی: روکش‌های مقاوم مانند ترموود و PVC به دلیل ویژگی‌های خاصی که دارند، در برابر رطوبت، حرارت و ضربه مقاوم هستند و برای استفاده در محیط‌های بیرونی مناسب می‌باشند.

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مطالب مرتبط

keyboard_arrow_up